Plavalka Anja Klinar
Hokejski kljub HDD JESENICE

GRADBENI INŽENIRING, SPLOŠNE GRADNJE, STORITVE

  Prodaja

PRODAJAMO

TRENUTNO IMAMO ZA PRODAJO NASLEDNJE ZELO UGODNE STANOVANJSKE ENOTE

RONDO JESENICE

 


STANOVANJSKO-POSLOVNI OBJEKT "RONDO" NA JESENICAH

Objekt Rondo je zasnovan kot poslovno trgovsko stanovanjski blok, ki omogoča maksimalno izkoriščenost površin, hkrati pa omogoča prijetno bivanje. V kletni etaži so parkirni prostori, kolesarnica, shrambe ter skupni in pomožni prostori celotnega objekta. V pritličju in prvem nadstropju objekta so poslovni prostori.

Stanovanjski del obsega pet nadstropij (od drugega do šestega nadstropja). V vsakem nadstropju je osem različno velikih stanovanjskih enot, ki so izdelane na ključ. Naprodaj je še 5 od skupno štiridesetih nadstandardnih stanovanj različnih kvadratur, z vsemi priključki. Vsem stanovanjem pripadajo shrambe v kletnih prostorih in prostorne lože. Parkirna mesta so zagotovljena v kletni etaži.

Na prodaj so še naslednja stanovanja :

št.st.    nadstropje     velikost

9 ........... 3 ......... 114,70 m2

18 ......... 4 ......... 114,70 m2

Poleg omenjenih stanovanj so  naprodaj še 4 parkirna mesta v kletni etaži.

Za objekt je značilna visoka kvaliteta gradnje in vgrajenih materialov (dobra izolacija zunanjih sten, medetažna zvočna izolacija, okna z visoko toplotno in zvočno zaščito, al-polic fasada, nerjaveče balkonske ograje, senčila na balkonih, tlak v stanovanjih - panelni parket, tlak na stopnicah - naravni kamen...), funkcionalna izvedba tlorisov (sodobno zasnovan dnevno bivalni prostor s kuhinjo, veliki prostorni balkoni oz. lože) ter udobje bivanja bodočih stanovalcev ( talno ogrevanje sanitarnih prostorov, napeljave za klima naprave, senčila na balkonih, digitalni števci za porabljeno energijo, možnost video domofona, kvalitetno dvigalo iz kletne etaže ...).

Objekt ima ugodno lokacijo v razvijajočem centru Jesenic, saj je le dva kilometra oddaljen od gorenjske avtoceste. V neposredni bližini je avtobusna postaja za lokalni in medkrajevni promet, osnovna šola, gimnazija, glasbena šola, vrtec, igrišča, fitness, picerija, občina, in večje trgovine( Tuš, Spar, Lidl, DM, Baby center, Big ben, Hervis,...)

Stanovanja so vpisana v zemljiško knjigo kot etažna lastnina in so bremen prosta, zato jih kupci lahko zastavijo za zavarovanje hipotekarnih kreditov.

Komercialni pogoji po dogovoru!

Prodaja : DOM NEPREMIČNINE, Marjanca Stegnar s.p.

Kontakt : Marjana 040 262 284